17 Mayıs 2013 Cuma

COOLTOOLSFORSCHOOLS
 
 

LYRİCSFLY
BU SİTE NE İŞE YARAR?Bu sistem aradığımız her türlü sanatçı, her türden yerli yabancı müzik ve dünya çapında her hangi bir müzik grubunu ve onların şarkılarını bulmamızda bize yardımcı olacaktır.BU SİTEYİ NEDEN KULLANMALIYIZ? Bu site müzik zevkimizin hitap ettiği çalışmalara ulaşmak için kullanılabililr.BU SİTEYİ NASIL KULLANMALIYIZ? sitenin ulaşımı gayet basit. Cool tools for schools web adresinden ulaşıp music tools kısmından bu motora ulaşıp arama kısmına istediğimiz şarkıcı,şarkı,grup yazıp sonuç elde edeblriz.BU SİTEYİ NE ZAMAN KULLANABİLİRİZ? Bu siteye internet erişimi olan her cihaz ve her yerde ulaşabiliriz. Seyahatte gezide veya istediğimiz zamanda kullanabiliriz.BU SİTEDEN KİMLER FAYDALANABİLİR? Müzik dinlemeyi,müzik konusunda çalışma,araştırma yapmayı yani kısacası müzik seven herkes bunu kullanbilir.
 
PHOTOSHOW
BU SİTE NE İŞE YARAR?bu site herhangi bir konuda ders,ödev,sürpriz ya da sunum yaparken daha modern daha görsel içerikli bir slayt şov hazırlamaya yardımcı olur.BU SİTEYİ NEDEN KULLANMALIYIZ? Bu site yapacağımız çalışmayı hitap ettiğimiz kesime daha da etkin kılmak için kullanabiliriz.BU SİTEYİ NASIL KULLANABİLİRİZ? Bu hizmetten cool tools for schools sitesinden ulaşarak yararlanabiliriz. Kullanmak ücretli olup ama çok zevklidir. Sıradan slayt şovların çok üstünde bir kaliteye sahiptir.BU SİTEYİ NE ZAMAN KULLANABİLİRİZ? Siteden arkadaşlarımıza sürpriz yapmak istefiğimizde, sevdiğimiz fotoğraflarımızı eğlenceli ve anlamlı videolara dönüştürmek istediğimizde ve bunun birçok aktivitede bulunmak istediğimizde kullanabiliriz.BU SİTEDEN KİMLER FAYDALANABİLİR? bu siteden etkili sunumlar yapmak isteyenler,sürpriz yapmak,hediye vermek ve daha birçok kişi faydalanabilir.
MASHER
BU SİTE NE İŞE YARAR? bu site kendi video ve fotoğraflarınızı BBC motion gallery de bulunan diğer fotoğraf ve videolarla birleştirip müzik,söz vb. öğeler ekleyerek eğlenceli videolar hazırlamanızı sağlar.BU SİTEYİ NEDEN KULLANMALIYIZ? Bu siteyi modern, çağa uygun ve renkli video sunumları yapmak için kallanabiliriz.BU SİTEYİ NASIL KULLANABİLİRİZ? Bu siteye kendi video ve resimlerimiz ekleyerek sitenin kendi kütüphanesindeki müzik ve videolardan da yararlanarak kullanabiliriz.BU SİTEYİ NE ZAMAN KULLANABİLİRİZ? Bu siteyi daha modern,eğlenceli,renkli videolar hazırlamak istediğimiz herhangi bir zamanda kullanabiliriz.Doğum günü sürprizi yaparken,aile fotoğraflarını düzenlerken, düğün ya da özel günler bu siteyi kullanabileceğimiz zamanlardır. BU SİTEDEN KİMLER FAYDALANABİLİR? Bu siteden yukarıda bahsettiğimiz aktivitelerden herhangi birini uygulamak isteyen herkes faydalanabilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder